Përmbytjet, ngrohja në shkolla, dhe tregjet kanë qënë në qëndër të diskutimeve të këshilltarëve të bashkise ne mbledhjen e radhes.

 

Ka qene keshilltari i djathtë Marin Pema i cili gjatë mbledhjes së këshillit ka deklaruar se duhet nje vemendje e vecante per te hartuar strategji për përmbytjet. Por një problem shqetesues, ka qene edhe ngrotja ne shkolla, ku shkollat e qytetit jane ende pa ngrohje edhe pse kemi hyrë në dhjetor.Kete e ka ngritur me force keshilltarja e PS, Brisela Kadija. Nderkohe qe as tregjet nuk kane qene larg vemendjes së shqetesimeve te keshilltareve. Nderkohe qe eshte risjelle ne qender te diskutimeve edhe rruga e loguçesmes.