Kryeministri Edi Rama njoftoi se deri më tani 276,420 qytetarë e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin e Këshillimit Kombëtar. Rama fton qytetarët që t’i bashkohen kësaj nisme, ndërsa thekson se shpërndarja në çdo shtëpi ende vijon.

Statusi:

️276,420 qytetarë e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin e ̈ ̈

Kush nuk e ka dhënë ende opinionin e vet mund ta japë nëpëmjet linkut dhe përmes postës, nëse tashmë zarfi me pyetësorin i ka mbërritur në shtëpi – shpërndarja vazhdon