Kryeministri Edi Rama, i bën thirrje qytetarëve të plotësojnë pyetësorin e Këshillimit Kombëtar.

Gjithashtu Rama shprehet se tashmë 216,291 qytetarë e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin, ndërsa i falënderon për kontributin.

Statusi:

216,291 qytetarë e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin e ̈ ̈

Kush nuk e ka dhënë ende opinionin e vet mund ta japë në linkun www.keshillimikombetar.al dhe përmes postës, nëse tashmë zarfi me pyetësorin i ka mbërritur në shtëpi – shpërndarja vazhdon