ërcaktimi i 25 qershorit si datë për mbajtjen e zgjedhjeve duket se nuk u ka ngjitur të gjithëve.

Koordinatorja Kombëtare e Partisë Demokratike, Reala Bozdo, e cila gjithashtu është pjesë e Këshillit Bashkiak të Tiranës në një postim në fb e sheh si të pamundur këtë angazhim zgjedhor me datë 25, që përkon me ditën e Bajramit të Madh, dhe që është ditë pushimi. “A eshte 25 Qershori 2017 feste fetare zyrtare?Nese po, ate dite nuk mund te kete angazhim zgjedhor”.