Me një foto provokuese dhe me një shkrim në gjuhën shqipe, Bleona Qerreti ka përshëndetur të gjithë shqiptarët. Ajo është shprehur se ka shumë mall për shqiptarët. SHQIPTARI, kam MALL per ju… Ju dua shume te gjitheve! B, ka shkruar Bleona Qerreti.

Artikulli paraprak2015 ja modelet dhe ngjyrat me “IN”
Artikulli tjetër“SHKODRA TI THOTË NDAL ABUZIMIT ME ENERGJINË”