“MUNDI DHE SAKRIFICA E TYRE PËR LIRINË E ATDHEUT E PASHEMBULLT”. Kandidatja e Mazhorances ne zgjedhjet e 21 Qershorit, e shoqeruar nga depute te Qarkut te Shkodres, drejtues te institucioneve, anetare te LSI dhe PS, kane kryer homazhe ne nderim te deshmoreve te atdheut.

Pas ceremonive te rastit dhe nderimit me vendosjen e kurorave, ne mesazhin e percjelle per mediat, kandidatja e mazhorances Keti BAzhdari, ka theksuar se kontributi I deshmoreve te atdheut I pashembullt. Pas varrezave te desghmoreve, me pas te gjithe I jane drejtuar monumentit te 5 Heronjve te Vigut, ku ne kete ceremony ka qene prefekti I cili ka percjelle mesazhin perkujtimor. Shkodra ne kete menyre ka perkujtuar deshmoret e atdheut, ata deshmore te cilet ne themel te gjithckaje kishin shqiperine, nje vend te lire dhe te pavarur