KANDIDATJA E MAZHORANCËS PREMTON NJË SËRË INVESTIMESH NË KËTË ZONË . Mungesa e kushteve me minimale te jeteses dhe trajtimi i deferencuar i qytetareve te bllokut te banesave prane ish ZOOTEKNIKES u be thelbi i diskutimeve mes banoreve dhe kanditates  per kryetare bashkie znj.Keti Bazhdari gjate takimit elektoral te zhvilluar prane shkolles Veterinare.

Krijimi i kushteve per pershpejtimin e legalizimit te banesave dhe njesive te sherbimit ishte premtimi i kandiates e cfila ne kete lagje u prit me duartrokitje dhe entuziazem. Ti krijohen mundesi te gjithe banoreve te bashkise se re per sherbiume te njejta nbga bashkia nga Dukagjini ne Velipoje ishte mesazhi trasmetuar ne takimine kandidates Bazhdari me banoret e Kirasit Kirasi te mos trajtohet si lagje periferike kur ne realitet eshte vetem 4 minuta larg nga qendra e qyetetit theksoi kandiatja Bazhdari nderkohe qe premntoi nje seri investimesh ne kete lagje. Temat kryesore te diskutimeve  me kandiaten ishin Legalizimi i banesave , mbifaturimet e energjise elktrike dhe çeshtjet qe lidhen me trajtimin e ekipit te futbollit Vllaznia. Blloku i sinkroneve me qytetareve .

Artikulli paraprakVOLTANA ADEMI NË ZONËN E DUKAGJINIT
Artikulli tjetërADEMI: THETHI NJË PERLË E SHQIPËRISË, TA RUAJMË DHE ZHVILLOJMË