BAZHDARI: NJË VËMËNDJE PËR HAPËSIRAT PUBLIKE MES PALLATEVE. Me kete atmosfere u prit kandiatja per kryetare bashkie znj.Keti Bazhadari ne lagjen Rus teksa edhe fokusi i gjithe takimit ka qene per femijet dhe kushtet ne oborret mnes pallateve, ne shkolla e çerdhe dhe po ashtu per qendrat shendetesore.

Ndersa studiuesi Zija Vukaj beri thirrje qe qytetaret te mos ngurojne dhe te marin pjese ne votim kryetari i PS Luan Heta theksoi se bashkimi me projektin e Keti Bazhdarit perben te vetmen shprese drejte nmdryshimit. Pjestaret e stafit te kandidates Bazhdari  mjeku I njohur Gezim Galiqi dhe Biznesmeni Ali Tula theksuan: Ne kete takimk entuiziast nuk munguan as zerat e qytetareve te cilet cituan te rendesishme trajtimn e barabarte per te gjithe, larg paragjykimeve sic ndodh ne te gjita vendet e zhvilluara.

Artikulli paraprakVOLTANA ADEMI, TAKOHET ME BANORËT E LAGJES LIRIA
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI, FIRMOS KONTRATËN SOCIALE