BAZHDARI: NJË VËMENDJE TË VEÇANTË INVESTIMET NË INFRASTRUKTURË. Kandidatja e parties demokratike po mashtron qytetaret, nuk ka asnje iniciative dhe ide serioze per zhvillimin e Shkodres madje kopjon Lulezim Bashen duke bere politike si per zgjedhje parlamentare.Keto akuza kane ngritur deputetet e Namik Kopliku dhe Mimosa Hafizi ndaj kandidates Voltana Ademi gjate takimeve te zhvilluara  me qytetaret e lagjeve 3 Heronjte dhe Skenderbeg.

Nderkohe qe kandidatja bazhdari rendesi ne kete takim I vuri investimeve ne infrastrukture, qytetaret shprehen  shqetesimi per mungesen e rrugeve dhe po ashtu per rrjetin e amortizuar te ujesjellesit dhe kanalizimeve . Shqetesimeve dhe pyetjeve te banoreve kandiatja Bazhdari ju pergjigj po ashtu edhe ne lagjen Skjenderbeg ku pervec akuzave konkerete ndaj puens se deritanishme te bashkise qytetaret pyeten edhe per variantet qe jepen per zgjidhje nga kandidatja dhe stafi isaj. Kritikat e shumta qytetare sipas kandidates Bazhdari jane tregues I punes se dobet te bere ne keto vite nga bashkia Shkoder ndersa shtoi se ne 4 vite do realizaohen me shume pune se ne 24 vitet qe kaluan.