BAZHDARI: TI JAPIM KËTIJ QYTETI ATË QË MERITON TI RIKTHEJMË VLERA. Keti Bazhdari, ne kuader te prezantimit te programit per drejtimin e duhur per shkodren eshte takuar me banore ne qender te qytetit te Shkodres. Gjate ketij takimi, Bazhdari e shoqeruar edhe nga stafi I saj eshte ndalur tek priroitetet kryesore per ti dhene vleren e duhur ketij qyteti, kesaj bashkie te re e cila pas 21 Qershorit do te marre nje pamje te re deklaroi Bazhdari.

Te Pranishem ne kete takim kane qene edhe deputete te qarkut te Shkodres te cilet evidentuan, rendesine e ketyre zgjedhjeve ne menyre qe pushteti local te jete I njejte me pushtetin qendror. Keti Bazhdari, ka nje vision te qarte, nje project ambicioz qe kerkon tia bashkangjirse ate shkodres, nje zone me vlera dhe resurse teper te medha.

Artikulli paraprakBUSHATI NGJYROSET BLU, ZEF HILA MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE
Artikulli tjetërAKSIDENT NE HYRJE TE QYTETIT TEK URA E RE E BUNES