KANDIDATJA E MAZHORANCËS GARANTON BANORËT PËR INVESTIME TË MËDHA. Fshatrat Bardhaj dhe Bleran, kane qene ndalesat e radhes se turit te takimeve me banoret te candidates se mazhorances per Bashkine e Shkodres Keti Bazhdari. Gjate ketij takimi, kandidatja Bazhdari eshte njohur me problemet e shumta qe ka komuniteti ne kete zone, probleme keto te cilat sipas banoreve vijne per nje arsye te vetme, mungesa e vemendjes per vite ne kete zone.

Nga ana e saj, kandidatja e mazhorances, Keti Bazhdari, eshte shprehur se dera e bashkise se Shkodres do te jete e hapur per cdo banore, duke garantuar nje qeverisjes gjithperfshirese dhe ne sherbim te komunitetit. Bardhaj dhe Blerani, dy fshatrat ne afersi te qytetit te Shkodres, prej vitesh kane hasur probleme te shumta, te cilat mund te zgjidhen fale angazhimit dhe inisiatives se candidates BAzhdari, ne menyre qe kjo zone te jete pjese e drejtimit te duhur per Bashkine e Shkodres.