KANDIDATJA E MAZHORANCËS GARANTON ZHVILLIMIN E BASHKISË SË SHKODRËS. Komuna Guri I Zi ka qene ndalesa e radhes, e candidates se mazhorances keti Bazhdari. Ajo eshte takuar me banore te zones si dhe eshte njohur me problemet e tyre. Fillimisht kryetari I Komunes Guri I Zi dhe deputetja e shkodres Mimoza Hafizi garantuan perkushtimin dhe mbeshtetjen e zonjes Bazhdari nga qeveria Shqiptare.

Nga ana e saj, Bazhdari, deklaroi se nje partner te vecante per kryerjen e projekteve madhore per Shkodren eshte qeveria shqiptare. Gjate ketij takimi, banoret garantuan mbeshtetjen maksimale per kandidaten Bazhdari, ne menyre qe drejtimi I Shkodres, te jete ne drejtimin e duhur me Keti Bazhdarin