STAFI I PUNËS I KANDIDATES BAZHDARI, PREZANTOJNË PLANET KONKRETE PËR ÇDO ZONË. Kandidatja e mazhorances per kryetare bashkie Keti Bazhdari dhe stafi i saj takimet me qytetaret i kane vazhduar ne bllokun e pallateve prane shkolles Ndre Mjeda ku banore te shumte u afruan per te degjuar alternativen e zhvillimit qe ofrohet ne programin e drejtimit nga znj.,Keti Bazhdari.

Depueteti Paulin Sterkaj beri thirrje qe te kete me shume mbeshtetje per alternativen e duhur alternativen e ndryshimit Keti Bazhdarin.Ne cilesine e kryetarit te PSM Gjergji Koja i ftuar ne kete takim shfaqi besimin per fitore.Ndersa ne fjalen e tyre stafi i punes prane kandidates vune ne dukje rendesine e te punuarit me nje plan konret.Qytetaret e shumte te pranishem ne kete takim shafqen besim ne programin drejtues dhe mundesin e zhvillimit por po ashtu treguan edhe revolten karshi nje drejtimi 23 vjecar qe ne Shkoder ka realizuar shume pak pune ne funksion te zhvillimit ekonomik.

Artikulli paraprakSHIMA: HILA ABUZON ME PARATË E TAKSAPAGUESVE
Artikulli tjetërSABRI BUSHATI: MOS VOTONI KLLOUNËT PËR KËSHILLIN BASHKIAK