Forcat ukrainase kanë rimarrë rreth 40 vendbanime në rajonin e Kharkiv.

Kjo u raportua nga guvernatori rajonal Oleg Sinegubov, i cituar nga UNIAN, duke thënë se tashmë mund të flasim për “çlirimin e një pjese të konsiderueshme” të territoreve tona në rrethet e Chuguyiv, Kupyan dhe Balakliya.