Kimikatet, Mbetejt inerte dhe urbane, jane emergjente per shkodren.

Me keto fjale I eshte drejtuar shtabit te emergjencave ne Shkoder, kryetarja e Bashkise Voltana Ademi. Ajo eshte shprehur se depozitimi I mbetjeve inerte buze kirit, por edhe prezenca e mbetjeve kimike ne disa zona, jane nje rrezxik serioz per rajonin e Shkodres.

ADEMI: DUHET NJË STUDIM I MIRËFILLTË PËR DEPOZTIMIN E INERTEVE

Nje ceshtje e tille nxjerr domosdoshmerine e nje nderhyrje emerjgjente, dhe duke e trajtuar sit e tille, burime prane bashkise se Shkodres, bejne me dije ne lidhje me ceshtjenen e mbjeteve inerte I eshte derguar nje shkrese ministrise se linjes per te sjelle ekspertet e duhur, ne menyre qe te hapet drita jeshile per depozitimin e mbetejeve inerte ne nje zone tjeter ne territorin e Qarkut te Shkodres.