PETANI: TË KERKOJMË NGA ZOTI DURIMIN E DUHUR PËRTË JETUAR NË PAQE.Edhe Kisha Ortodokse ne qytetin e Shkodres ka uruar besimtaret e saj ne naten e Krishtlindjes qe ashtu si Jezusi me durim te jetojne e ti pranojne te gjithe Petani

ben thirrje qe jo vetem besimtaret por te gjithe njerezit te perjetojne me durim perditshmerine  e tyre dhe te jene te dashur me njeri-tjetrin

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/4ExXMsNHGuo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKISHA KATOLIKE URON KRISHTLINDJEN
Artikulli tjetërFESTA E KRISHTLINDJEVE NË KOSOVË