Këtë vit kishat Ungjillore te Shkodrës, kane vendosur ta kremtojnë se bashku Krishtlindjen ne ambientet e Kinema Millenium. Ka qene një shërbese festive, me ne qendër mesazhin e lindjes se Krishtit.

Pastor Meriton Cungu, ka shpjeguar lindjen e Jezusit, duke folur për ngjarjen me te rëndësishme qe bota ka shënuar ne historinë e njerizimit. Ne mbyllje ka patur një kohe miqësie dhe është shërbyer një koktej, ndërsa besimtaret kane uruar njeri-tjetrin për Krishtlindjen.