Në kuadër të ditëve të gruas, histori frymezuese te grave shkodrane u prezantuan diten e sotme ne aktivitetin “Kjo jam une” te organizuar nga shoqata “Gruaja te gruaja” ne bashkepunim me muzeun kombetare te fotografise marubi.

Ky aktivitet kishte si qellim te sillte ne vemendje histori te grave shkodrane qe nder vite kane spikatur me pervojen dhe talentin e tyre dhe qe modelet e tyre inspirojne brezat e se tashmes dhe te ardhmes Fokusi i aktivitetit “Kjo jam une” ishte prezantimi i i historive frymezuese te tre zonjave shkodrane. Peralelisht me historite e tyre u shaf qe nje ekspoze fotografish nga arkiva e Marubit duke na risjell ne kujtese rolin dhe vleren e e figures femerore ne shoqerine e te gjitha koherave.