Janë 29 mijë nxënës që i nënshtrohen provimit kombëtar të arsimit bazë në të gjithë Shqipërinë.

Sot ata kanë provimin e Gjuhës Shqipe dhe janë 350 qendra provimi.

Pas këtij provimi, me 21 qershor, nxënësit e pakicave kombëtare do të zhvillojnë provimin e gjuhës Amëtare.

Më 25 qershor do jetë provimi i Matematikës dhe me 28 qershor kanë gjuhën e huaj të parë.

Artikulli paraprakTEMPERATURAT E LARTA GJATË VERËS, JA DISA KËSHILLA TË VLEFSHME SE SI TË MBROHENI
Artikulli tjetërANULOHEN PUSHIMET PËR PUNONJËSIT E POLICISË, NGA SOT FILLON SHËRBIMI 12 ORË