DREJTUESIT E KOMUNITETEVE FETARE NË SHKODËR KANË ZHVILLUAR VIZITAT ZYRTARE NË MYFTININË E SHKODRËS TEKSA KANË DHËNË EDHE URIMET E TYRE.

ARQIPESHKVI I DIOQEZËS SHKODËR-PULT ANXHELO MASSAFRA U SHPREH SE DUHET TA PRANOJMË DHE RESPEKTOJMË NJËRI-TJETRIN NDËRSA FAMULLITARI I KISHËS ORTODOKSE NIKOLLA PETANI UROI PËR PAQE DHE HARMONI.

Artikulli paraprakMUSLIMANËT, FESTOJNË KURBAN BAJRAMIN
Artikulli tjetërDREJTUESIT VENDOR MESAZHE PAQEJE PËR KURBAN BAJRAMIN