Ministri i Mirëqënies dhe Rinisë Blendi Klosi ka lancuar sot fushatën sensiblizuese “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”.

Blendi Klosi: Ne sot duam të rrisim besimin, duam që mekanizmin e mbrotjes së çdo shfaqje të dhunës ta bëjmë zgjidhje. Fushata që do të lançojmë sot është thjesht “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”. I bëjmë ftesë publike çdo nëne, gruje që të zgjedhë të jetojë pa dhunë. Kjo do të jetë një apel, një mesazh për një familje të shëndoshe dhe një shoqërie më të drejtë.

Klosi bëri apel që të bëhen sa më shumë denoncime. Blendi Klosi: Institucionet janë në detyrë, duhet të kryehen denoncime. Viktimave të dhunës iu ofrohet ndihmë.