MINISTRI I MIRËQËNIES DHE AMBASADORI ITALIAN NË SHKODËR PËR “DITËN E VULLNETARIZMIT” Në vizitën e tij të parë në Shkodër si Ministër i Mirëqënies Sociale Blendi Klosi u shpreh se reforma territoriale krijon mundësi për përmirësimin dhe ofrimin e mundësive për shtresat sociale.

Ministri Klosi ishte në Shkodër bashkë me ambasadorin Italian në Shqipëri Masimo Gaiani teksa vizituan shtëpinë e fëmijës parashkollore në “ditën e falenderimeve”. Gjatë këtij aktiviteti për vullnetarët ministri Klosi dhe ambasadori Gaiani shpërndanë disa çertefikata mirënjohjeje. Me këtë rast shefi i diplomacies italiane pau edhe mjediset e shtëpisë së fëmijës parashkollore.