SHOQATA E PARA-TETRAPLEGJIKËVE KËRKON VËMENDJEN E POLITIKËS. Shoqata e para dhe tetraplegjikeve ne qarkun Shkoder shprehet sse pavaresisht nisjes se fushates elektorale asnje kandidat apo parti pjesmarrese ne zgjedhjet e 21 qershorit nuk është kujatuar ti takoje apo te degjoje problematikat e kesaj kategorie.

Kete e shpreh edhe kryetari I kesaj shoqate Bekim Koçeku I cili u kerkon forcave politike me teper vemendje. Kryetari I invalideve paraqet si problematike mungesen e shkalleve neper zonat ku do te votohet ,pasi personat e ulur ne nje karroce me rrota e kane te pamundur te ngjiten ne katet e larta. Aktualisht shoqata e para dhe tetraplegjikeve vuan mungesen e nje sere projektesh infrastrukturore edhe pse ne qarkun Shkoder kjo kategori numeron rreth 300 anetar.

Artikulli paraprakZEF HILA GATI PROJEKTET PËR BASHKINË VAU DEJËS
Artikulli tjetërFESTA E ITALISË, GAIANI: RESTAURIM GODINËS SË KONSULLATËS