Në lidhje me aplikimet e subvencioneve Rifat Kodra përgjegjësi I sektorit të ekstencionit bujqësor të qarkut Shkodër tregon se ecuria është shumë e mirë.

Kodra tregon se duke bërë një krahasim me një vit më parë interesi dhe aplikimet janë më të shumta në numër.

Nga ana tjetër Kodra u bën thirrje fermerëve që të gjithë ato që e përfitojnë subvencioni të kryejnë aplikimin e nevojshëm dhe mos të humbasin kohë.

Informimi i fermerëve përfitues të subvencioneve ka qënë i plotë nga të gjitha anët shprehet Kodra ndër të tjera. Dhe kjo ka bërë që të mos ketë edhe problematike për të gjithë aplikuesit.

 

Artikulli paraprakTURQI, TËRMET NË KAHRAMANMARAS, FRIKË DHE PANIK TEK BANORËT
Artikulli tjetërSUBVENCIONET, FERMERËT NUK NA DUHET TË PRESIM GJATË