Goditet banda shqiptare qe furnizonte neper banesa klientët VIP me kokaine te cilësisë se pare.

Mediat italiane, shkruajnë se ne pranga kane përfunduar 11 persona, por pa dhënë emrat e tyre. Organizatori ishte një person me ‘detyrim paraqitje’ nga ana e drejtësisë, i cili kishte krijuar një rrjet trafikantësh dhe shpërndarësish shqiptarë, të cilët përmes telefonit merrnin urdhra për dorëzimin e mallit nëpër banesat e klientëve. Policia bën me dije se për porositë dhe dërgesat përdoreshin kode të caktuara. Secili nga shqiptarët kishin zonat e përcaktuara ku vepronte dhe ‘menaxhonin’ pjesët e ndara në provincat italiane.

Klientët ishin sipërmarrës, profesionistë të lirë të njohur, biznesmenë, të cilët kërkonin kokainë të cilësisë së parë, edhe ishin gati të paguanin shifrën që u kërkohej pa asnjë problem, deri në 60 euro për një dozë dhe shërbimin që merrnin direkt në shtëpi. Policia sekuestroi 350 gramë kokainë, 500 gr marijuane, dhe materiale per prerjen dhe ndarjen e mallit nëpër doza, si dhe 500 doza të gatshme.