QYTETARËT APEL NDAJ KOMPANISË PRIVATE, TË LEHTËSOJË PROÇEDURAT.
Serisht rradhe kilometrike per kolaudimin e automjeteve ne qytetin e Shkodres. Ndonese parashikohej qe ne kulimin e sezonit turistik te kishte nje nje minimizim te radheve te gjata situata paraqitet e njejte ashtu si ne te njejten peridhe ten je viti me pare.

Drejtuesit e automjeteve shprehen se vijne nga larg dhe presin qe ne oret e para te mengjesit ndersa sherbimi qe I ofrohet eshte jashte cdo standarti.Kompania koncensionare SGS zvicerane e cila ka nje kontrate 10 vjecare me shtetin shqiptare pervecse eshte e vetmja kompani ne llojin e saj, ajo ka nje qender te vetme per te gjithe qarkun e shkodres. Nga burime te brendshme mesohet se ne qendren qe ndodhet ne Shkoder dhe qe perfshin sherbimin per te gjithe qarkun punohet vetem me dy sportele perkatesisht nje per automjetet te vogla e nje tjeter per ato te tonazhit te larte. E gjithe kjo shkakton rralle te gjata, ore te tera pritjeje, trafik ne kete segment si dhe pakenqesine e drejtuesve te automjeteve te cilet per dite te tera lene menjane gjithe angazhimet e tyre per tiu dedikuar nje sherbimi jo cilesor qe I ofrohet.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Z9ARr0Sqj10?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRENDI DHE SIGURIA NË SHKODËR
Artikulli tjetër“FESTA E ZOJES SE NGRITUR NE QIELL”