Mbledhja e keshillit te Bashkise se Shkodres, I ka hapur driten jeshile edhe komisioneve te keshillit bashkiak.

Te parashikuar ne rendin e dites, paraqitur para keshilltareve, Keshilli I Bashkise me shumice votash miratoi keto komisione, ku 6 nga komisionet I kane kaluar opozites. Megjithate, ky miratim u shoqerua me debate, pasi ka qene keshilltari I PS, Gezim Galiqi, I cili ngriti pretendimin, se keto komisione nuk mund te presupuzohet si I kalojne opozites, kur mazhoranca ne keto komisione nuk eshte e opozites.

Ne te njejten linje kane qene edhe te tjere keshilltare, por qe hasen ne kundershtine e keshilltareve te djatthë.

MIRATOHEN KOMISIONET, OPOZITA KA 6, NDËRSA MAZHORANCA 10

Megjithate pavarësisht debateve, këshilli I Bashkise se Shkodres, ka miratuar me shumice votash me 34 vota pro dhe 14 kunder, ngritjen dhe funksionimin e komisioneve, ku opozita do te kete kryesimin ne 6 komisione, ndersa mazhoranca 10 komisione.

Artikulli paraprakILIR META SQARON POZICIONIN E TIJ NË LIDHJE ME ÇËSHTJEN “ÇEZ”
Artikulli tjetërKËSHILLI NIS ME LULE, DY DITËLINDJE NË NJË DITË