STAKA: JANË BËRË RRETH 3000 DORËZIME KA EDHE SHUMË TË TJERA PËR TU BËRË. Paraqitja e dokumentacionit per perfitimin e kompensimit te energjise elektrike pas heqjes se fashes 300kw/h eshte shtyre deri ne qershor te 2015 ky vendim eshte i zbatueshem edhe ne Qarkun e Shkodres kete e tregoi per Star Plus Drejtoresha e DRSSH Violeta Staka.

Dorezimi i ketij dokumentacioni duhet te behet sa me pare pasi kjo lidhet me daten e fillimit te se drejtes per perfitim. Staka ka treguar se deri tani jane bere rreth 3000 dorezime megjithate rezulton se ka ende nje numer te madh te pensionisteve qe nuk kane bere dorezimet prandaj i ben thirrje qe te kryejne procedurat para dates 30 qershor nga ana tjeter per te permiresuar sherbimin DRSSH ka shtuar edhe personelin.

Artikulli paraprakDOSHI PA AKUZË KONKRETE, DETYROHET TË JETË NË “ARREST SHTËPIE”
Artikulli tjetër“PASTROHET” POLICIA PYJORE DHE INSPEKTORIATI I MJEDISIT