Një ngjarje e rëndë është shënuar në orët e para të mëngjesit të sotëm në Gjirokastër, ku ka ndërruar jetë një 20 vjeçare shtatzënë gjatë lindjes.

E reja Klea Muxhaj ka ndërruar jetë në maternitetin e Gjirokastrës gjatë operacionit në sallën e lindjes së fëmijës.

Ngjarja ka ndodhur në orën 03:00 dhe shkak mësohet se janë bërë komplikacionet e rënda.