Leke Jakova mësues i pianos, njëkohësisht kompozitor ka organizuar një koncert me nxënësit e shkollës Prenk Jakova, dhe të kursit të pianos. Kompozitori tregon se në këtë koncert kanë marrë pjesë të rinjë të cilët janë profesionistë si dhe fëmijë të cilët janë në hapat e tyre të parë për të mësuar më shumë rreth pianos.

Ky aktivitet është organizuar me qëllim që t’u vijë në ndihmë të rinjve që të njihen më shumë me skenën. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin mësues dhe prindër të cilët kanë duartrokitur përformancat e fëmijëve.

Artikulli paraprakGURISHTA: EMOCIONE NË KËTË RIKTHIM TE VLLAZNIA
Artikulli tjetërVULA TE BERISHA, JA DEPUTETJA E PARË QË LARGOHET NGA BASHA