RRETH 300 FËMIJË TË QYTETIT TË SHKODRËS, INTERPRETOJNË NË KONCERTIN E 4-tët TË KOREVE. “Kush kendon lutet 2 here” eshte koncerti I VI I koreve qe eshte realizuar tek Kisha Don Bosko me pjesmarrjen e rreth 300 femijeve dhe te rinjve por natyrisht edhe te te afermve te tyre .

Ne kete koncert nuk kane munguar as interpretimet dhe ne aktrim teksa kendonin duke e sjllur kete koncert edhe ne formen e nje musical. Pervec te femijeve dhe te rinjve pjesmarres te pranishem ne kete koncert kan qene edhe imzot Angelo Massafra , Dom Simon Jubani etj.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/f_oH0IBX5BQ?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]