Kane 6 muaj pa marre pagat ndersa pronari ka ikur ne drejtim te paditur .

Kjo eshte situata deshperuese e 40 punonjesve te ish uzines se telave aktualisht Alba Cable ne Shkoder. Shqetesimit te tyre i eshte bashkuar dhe kryetari i Konfederates se punonjesve te industrise ne Shqiperi Tafe Koleci.

Punonejsit e papaguar thone se jane pa buke drita dhe nuk kane para per te derguar femijet ne shkolle ndaj kerkojne ndihmen e shtetit .

Puna ne kompaniane e dhene ne konension nga shteti shqiptar ehste bllokuar qe nga fund i i muajit tetor, ndersa pronari i cili nuk ka shlyer as detyrimet ndaj shtetit dhe as ndaj punonjeve eshte larguar. Kjo situate flagrante por qe asnje mase konkrete nuk eshte nderrmarre.