Bashkë me Covidin dhe virozave, në Shqipëri tanimë po qarkullon edhe virusi i gripit. Në laboratorin e ISHP është izoluar virusi AH1N1.

Instituti i Shëndetit Publik ka konfirmuar dy raste që i përkasin virusit AH1N1.

Mësohet se dy rastet e para te gripit janë izoluar prej një muaji tashmë.

Gripi po qarkullon në Shqipëri. Specialistet e Institutit të Shëndetit Publik kanë identifikuar dy rastet e para të infektuara me virusin AH1N1.

Basha propozon disiplinim të strukturave për Kuvendin më 18 Dhjetor: Ndryshe dëmtohet PD-ja

Ndërkohë, prania e disa viruseve të gripit si dhe koronavirusi pritet të vështirësojnë situatën në muajt në vijim.

Për këtë qëllim ekspertët e shëndetësisë apelojnë për vaksinim kundër gripit dhe koronavirusit.