Këshilli i ri I Bashkisë Malesi e Madhe tashme merr drejtimin e duhur. Jo per fushate elektorale, por keshilltaret e rinj kane bere betimin dhe jane konstituar duke hapur driten jeshile per vijimin e procedurave dhe fillimin e punes per keshillin dhe Kryetarin e ri të Bashkisë Malësi e Madhe, Tonin Marinaj.

I pranishem ne ceremonine e konstituimit, të këshillit të bashkisë Malësi e Madhe, ka qënë prefekti I Qarkut të Shkodrës, Paulin Radovani

Artikulli paraprakBEKIM BALA, DY GOLA ME RIJEKËN NË KROACI
Artikulli tjetërMBYTET NË LUMIN BUNA PESHKATARI 75 VJEÇAR