Kontrolle në Portin e Durrësit nga Forcat e Sigurisë

Kontrolle të përditshme po ushtrohen në portin e Durrësit për sigurinë. Pamjet e mëposhtme të marra sot tregojnë veprimtarinë e Forcave të Sigurisë Portuale Durrës për mjedis të sigurt dhe të përshtatshëm për Autoritetin Portual dhe operatorët që veprojnë aty gjatë 24 orëve Forcat e Sigurisë së Portit të Durrësit kërkon rregullisht evidentimin e kartës së Identifikimit nga punonjësit e Portit dhe përdoruesit e tij. Kontrolle të tilla janë shpeshtuar me rritjen e masave të sigurisë në gjithë Evropën kundër terrorizmit.

Artikulli paraprakVETTINGU, SHKURTOHEN PAGAT. PS VOTON PËR MË PAK NJERËZ DHE FONDE
Artikulli tjetërHIDHET NGA PALLATI GRUAJA QE PLAGOSI KUNATËN ME THIKË