LERA: VETËM 5 SEKUESTRIME, DO SHTOJMË KONTROLLET. Abuzimet dhe moskorrektësia e punonjësve te drejtorisë rajonale te tatimeve bën qe puna ne terren për pajisjen me kasa fiskale te mos jete eficente dhe rezultatet e sekuestrimeve te jene te ulëta.

Lera ka treguar për Star Plus se aksionet për pajisjen me kasa fiskale po vijojnë edhe jashtë orarit të punës pasi ka abuzime. Drejtoria e kontrollit tatimor ne qytetin e Shkodrës do vijoje aksionet ne terren për pajisjen e subjekteve tregtare me kasa fiskale dhe sekuestrimin e mjeteve jofiskale gjithashtu duke gjobitur shkelësit e ligjit për procedurat tatimore.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/SniX-O6jIRA?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPREZANTOHEN 10 PAKETAT FALAS TË SHËNDETËSISË
Artikulli tjetërRUSIA DO TË NJOHË ZGJEDHJET NË UKRAINË