Ka qene takimi I pare I “Fjalës” Letraro-artistike, I cili është organizuar ne qytetin e Koplikut nga Shoqata kulturore artistike “Sali Mani” dhe revista “Fjala”.

Ne ketë takim me krijues te fjalës artistike , por edhe interpretues te kenges dhe folkut ne ketë treve , veçmas te tjerave ka patur ne qendër te vëmendjes jo vetem fillimet per kristalizimin e shoqatës kulturore-artistike “Sali Mani” por edhe promovimin dhe lancimin e vlerave kultuotre dhe krijuese te artistve ne M.Madhe. Ky aktivitet I cili eshte moderuar nga gazetari Gezim Vucaj, fillimisht eshte ndalur tek krijimtaria e poetit Dake Keqaj. Nderkohe qe edhe lahutari Jonuz Delaj eshte ndalur tek krijimtaria e artistit Sali Mani , me te cilin jane bashkeulletare te hershem, po keshtu është ndalur edhe tek krijimtaria e e tij si njeri nder lahutaret briland. Ne mbeshtetje te shoqates kulturore artistike “Sali Mani” dhe te revistes “Fjala” per te mundësuar ngritjen e ansablit artistkik te shoqates kulturore “Sali Mani “ jane rreshtuar edhe biznesmeni I njohur ish kryetari I Bashkise Koplik Ramadan Likaj , por edhe nënkryetari I bashkisë M.Madhe Sytki Ndrecaj I cili ishte I pranishem ka vlersuar se.

Artikulli paraprakPODGORICA NËN PUSHTIMIN E PROTESTAVE, KUNDËR QEVERISË
Artikulli tjetërGRIMA: TURP PËR KËSHILLIN BASHKIAK QË NUK MIRATON PAGAT