BANORËT, TË SHQETËSUAR PËR MUNGESËN E HAPËSIRA TË GJELBRA
Qendra e qytetit te Koplikut eshte bere shpesh objekt I kronikave tona televizive per shkak te mungeses se investimit. Mungesa e gjelberimit, eshte nje nga problematikat e mosinvestimit ne kete qytet. Pamjet qe te ofrohen flasine qarte per gjenjden e kesaj qendre dhe kjo vjen si rezultat I zaptimit te hapsirave nga parkingjet e gabuara, nga shfrytezimi I padrejte I ketyre hapisrave nga bizneset.

Te shqetesuar nga kjo gjendje jane edhe banoret e qytetit sidomos te moshuarit ,te cilet nuk kane nje lulishte se ku te kalojne momente pushimi mes miqsh. Te ulur ne nje bordure te shkaterruar shprehen te shqetesuar per kameran e star+:
Edhe pse eshte premtuar se ne planin rregullues te qytetit do te ndertohet lulishtja ne qender dhe do te krijohen edhe hapsira te tjera te gjelberta,ende deri me tani nuk eshte bere asnje investim per  ndryshimin e kesaj pamje aspak te kendeshme per nje qytet.
 

 

 

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8ff2NVlS33A?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNUK TËRHIQET LISTA SERBE
Artikulli tjetërASNJË I PREKUR ME EBOLA NË SHQIPËRI