Kopshti “Ismet Sali Bruçaj” në qytetin e Shkodrës zhvilloi ditën e dyerve të hapur duke ia kushtuar këtë aktivitet familjes dhe rëndësisë që ka. Drejtorja e këtij kopshti Ariana Baci tha se këtë ditë të dyerve të hapura vendosën ta organizojnë në ditën e familjes duke dhënë edhe disa mesazhe…

Në fjalën e saj drejtorja Baci tha se të gjithë bashkë duhet që të kontribuojmë që të kenë fëmijë të sigurtë për të ardhmen dhe të denjë për shoqërinë…

Në këtë aktivitet fëmijët e kopshtit “Ismet Sali Bruçaj” të ndihmuar nga edukatoret e tyre përgatitën një shfaqje me këngë, recitime, kërcim dhe mesazhe për familjen.

Artikulli paraprakBUSHATI: PD GATI PËR ZGJEDHJET E 2025-ës
Artikulli tjetërDOÇI: VLLAZNIA I KA MUNDËSITË PËR TA FITUAR TROFEUN