KIKIA: INSTITUCIONET SHTETËRORE DUHE TË NDËRHYJNË PATJETËR. Vullnetarët e profesioneve e moshave të ndryshme pastruan brezin rënor dhe atë të pishave në Velipoje, ku pushuesit kishin lënë pas mbeturinat e prodhuara prej tyre.  Në aksionin e dytë në prag të çeljes se sezonit turistik, drejtuesi i Korpusit të Vullnetarëve, Mentor Kikia, tha se ky nuk është thjesht një mesazh pastrimi, por një apel për të mbrojur mjedisin tonë të përbashkët.

Këtë vit, pjesë e kësaj fushate sensibilizuese dhe aksioni konkret kane qene edhe anetaret e CAti Youth për Shkodrën te cilet jane bere pjese aktivite ne kete fushate ndergjegjesimi per pastrimin e plazhit te Velipojes. Ky eshte viti I gjashte radhazi, qe korpusi I Vullnetareve prek plazhin e Velipojes, gjithnje me te njejtin mesazh, jo vetem per banoret, por edhe per drejtuesit vendor te cilet duhet te kene vemendjen tek mjedisi dhe kryesisht tek zonat turistike

Artikulli paraprakZEF HILA TAKOHET ME BANORË TË BASHKISË VAU DEJËS
Artikulli tjetërAKSIDENT ME VDEKJE NE SHKODËR