Urdhri i Prokurorisë – Korrupsioni, ndalohet pedagogia në Vlorë

Një pedagoge e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë është ndaluar nga policia nën akuzën e korrupsionit. Pedagogia Dorina Ndou (Mino), ishte shpallur në kërkim për korrupsion pasiv. 30 vjeçarja banon në lagjen “Lirimi” Vlorë. Ndalimi i saj është bërë me urdhër të Prokurorisë për veprën penale “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike”. Po punohet për dokumentimin e plotë të ngjajes dhe zbulimin e bashkëpunëtorëve të tjerë.