Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve i ka dhënë Spartak Brahos, mandatin e deputetin i cili u la nga Saimir Tahiri.

Spartak Braho është pjesë e listës shumëemërore të Partisë Socialiste në zgjedhjet parlamentare të vitit 2017

Braho mandatin e kaluar hyri si deputet nga lista e PS dhe u bë pjesë e grupit të LSI. Por në zgjedhjet e 2017 ishte në listën shumëemërore të PS-së në qarkun e Tiranës.