Ndërsa edhe pak orë na ndajnë nga zgjedhjet vendore, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar heqjen e menjëhershme të materialeve propagandistike të partive politike.

Në vendimin e sotëm (13 maj), KQZ shprehet se këto materiale propagandistike të subjekteve zgjedhore nuk do të lejohen në një distancë jo më të vogël se 300 metra. Për heqjen e tyre KQZ ka ngarkuar Policinë e Shtetit, policitë bashkiake dhe subjektet zgjedhore.

VENDIMI: