Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka urdhëruar pezullimin e numërimit të votave në KZAZ 15 në Kurbin.

Kryekomisionari Ilirjan Celibashki ka urdhëruar që prezent në këtë KZAZ të jenë edhe forcat policore të cilat duhet të marrin masa që gjatë procesit të numërimit të jenë prezent në ambientet e vend numërimit të votave vetëm anëtarët e KZAZ dhe sekretari, anëtarët e grupeve të numërimit, vëzhguesit e subjekteve zgjedhore, vëzhguesit e tjerë të akredituar, kandidatët dhe media, si dhe personeli teknik i autorizuar nga KQZ.

foto galeri

Artikulli paraprakZGJEDHJET VENDORE, OSBE: 14 MAJI, DITË PAQËSORE, NDËRHYHET PARTIAKE E TENSIONUAN
Artikulli tjetërFITON BASHKINË E SHKODRËS REAGON BENET BECI