E vetmja mënyrë që fermerët të kenë mundësi që të shesin produktet e tyre është paisja me nipt. Drejtori rajonal i bujqësisë Mustaf Kraja shprehet se të gjithë fermerët duhet të sensibilizohen.

Problem shprehet drejtori Kraja mbeten pikat e grumbullimit për fruta-perimet.Drejtori Kraja ka një thirrje edhe për fermerët që dorëzojnë qumështin në baxho duke i kujtuar atyre që të marrin faturat dhe mos t’i lënë për fundin e muajit.Kjo deklaratë e drejtori të bujqësisë erdhi gjatë një takimi me fermerët në mjediset e hotel Colosseo lidhur me mundësinë e aplikimeve në skema të ndryshme përfitimi.

Artikulli paraprakBASKET, VLLAZNIA E NIS SI KAMPIONE ME FITORE NDAJ KAMZES
Artikulli tjetërRRUGA E DRISHTIT, BANORËT: BASHKIA PREMTIME BOSHE