PARAQITJE E REZULTATEVE TË EKSPEDITAVE KËRKIMORE NË TERREN.Qendra e Studimeve Albanologjike ne Tirane dhe Shoqata “Gjon Buzuku” ne Ulqin kane promovuar kete te shtunde ne qytetin e Shkodres nje permbledhje te punimeve te konferences shkencore nderkombetare te mbajtur ne ulqin me titull “ Kraja me veçantite Shestanase ne rrjedhen e shekujve”

 

Ne promovim moren pjese shkrimtare dhe studiues nga Shkodra, Tirana dhe Ulqini nderkohe bashke me kete botim shkencor u promovuan edhe vlera e elemente te tjere te historise se popullit shqiptar si etnografia Aktiviteti per promovimin e ketij botimi shkencor do vazhdoje me tej ne Ulqin.

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/wtO06cJD_Sc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakATENTAT NË SHKODËR, DY TË VRARË
Artikulli tjetërARRESTIME GJATË 24 ORËVE NË SHKODËR