Kreshnik Krepi do të jetë drejtori i ri teknik i ekipit të Kamzës në kategorinë e parë.

Shkodrani ka marrë një ofertë nga drejtuesit e Kamzës dhe e ka pranuar duke nisur kështu një rrugëtim të ri. Krepi tregon se ka shkuar tek Kamza sepse kjo skuadër ka pretendime serioze për sezonin e ardhshëm. Të qënit drejtor teknik nuk është diçka e re për Krepin ndaj duke patur edhe mbështetjen e pjesës tjetër të stafit ka marrë këtë detyrë të re. Kreshnik Krepi është pedagog tek fakulteti i edukimit fizik në Shkodër ndërsa ka drejtuar ekipe të ndryshme si Ada, Veleçiku apo Besëlidhja duke provuar tashmë një eksperienc të re tek Kamza.