Dje në katedralen “Shën Shtjefni” në Shkodër, pata kënaqësinë e veçantë të ndiqja kremtimin e meshës së shenjtë nga Kardinal Ernest Troshani dhe Kardinali i Firences Giusepe Betori. I pranishëm në këtë meshë ishte edhe Nunci Apostolik në Shqipëri, Luigi Bonazzi. Lutjet e tyre iu drejtuan popullit shqiptar për më shumë begati, paqe dhe dashuri.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0FTzkePzTafwuwkvdQoDnsD4ka2PFGs7oZnARdUWNMDj1QAEoWdKNja96NLCCT4J9l&id=100044303835630&mibextid=Nif5oz