Ngjarjet e fundit kriminale ne vend, kane rritur pasigurine per jeten edhe te qytetaret shkodrane. Ata thone se parlamenti miraton ligje, te cilat nuk zbatohen, ndersa kane kritika edhe per punen e policise.Ndersa te pyetur per shumicen e vrasjeve te mbetura ende pa autor, shume prej tyre mendojne se krimi ka lidhje te fshehta me sistemin e drejtesise.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/SxNV4uGt6VI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNDRYSHON DREJTORI I HIPOTEKËS NË SHKODËR
Artikulli tjetërPRONARËT TË BASHKËPUNOJNË ME SHTETIN MIRËMBAJTJA DHE RESTAURIMI I DISA NDËRTIMEVE SIMBOL TË SHKODRËS