ËSHTË GJETUR ZGJIDHJA PËR STËRVITJEN E EKIPEVE .Rikonstruksioni i parketit të pallatit të sportit “Qazim Dervishi” pritet të marrë më shumë kohë se sa është menduar. Kjo për shkak të lagështirës së madhe që bëhet pengesë.

Mëgjithatë punimet vijojnë, fakt ky i konfirmuar dhe nga drejtori i klubit shumë sportësh Vllaznia, Mark Krroqi. Përsa i përket përfundimit të punimeve të parketit të pallatit, ndonse është thënë për një afat 20 ditore, ai pritet ti kalojë parashikimet. Mëgjithatë, këtë herë mendohet dhe shpresohet që kompania kontraktuese të realizojë punime cilësore në krahasim me vitin e kaluar. 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/33vXlarp-Yw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]